3. OPATOVINA BEER FEST

Jučer započeo vikend craft piva na Opatovini

U petak i subotu, 21. i 22. srpnja od 17 sati treću godinu zaredom na Opatovini i Trgu Petrice Kerempuha održava se svima omiljeni Opatovina Beer Fest. Bit će to pravi vikend craft piva u centru Zagreba. Svi posjetitelji mogu kušati više od 100 vrsti piva koje na festival dolaze iz 30 domaćih i stranih pivovara.

Moći će se kušati i piva koja se do sada nije imala prilike piti u Zagrebu. Festival uz pivu donosi i live ulične svirke i pivske zalogaje. Za dobru atmosferu pobrinut će se ekipe iz lokala koji sudjeluju u organizaciji, a ispred kojih će se točiti pive. Svakako posjetite Harat’s pub na Trgu Petrice Kerempuha te Carpe Diem , Ro & Do, Craft Room, Kvazar Bar, Tolkien’s House i Broom Bar!

 

Za pive su se, uz 15 inozemnih pivovara, pobrinuli favoriti domaće craft scene. Pive donos :i Varionica, Zmajska pivovara, Nova runda, The Garden Brewery, Križevačka pivovara, Pulfer, Pivovara i pivnica Medvedgrad. Sudjeluju i Pivionica, Crafter’s, LAB Split – Craft Brewery, Prvo viško pivo, Visibaba Brewery, Lepi Dečki Brewery, Pivo Hepburn, Air Craft Brewery, Rittmayer  i mnogi drugi.

Događaj možete pratiti na Facebook stranicu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *