Digital Takeover 2018

“Digitalno doba nije neki prolazni trend, ono je prisutno već neko vrijeme! “

Moto pod kojim je najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover po drugi puta  okupila  vodeće stručnjake iz područja digitala koji su sudionicima prenijeli svoja bogata iskustva i znanja.

Gotovo 1000 posjetitelja dočakao je bogat 10-satni program u šest dvorana zagrebačkog Cinestara, devet predavača, 16 panelista i tri panela te prezentacije i filmske projekcije.

Ove godine konferenciju su podržali  brendovi  24sata mreže – 24sata, miss7, Express i Joomboos koji su na odabranim panelima ugostili stručnjake iz raznih područja.

Na konferenciju je stigao Stephen Attenborough, komercijalni direktor kompanije Virgin Galactic koja je dio grupacije Virgin Group u vlasništvu sir Richarda Bransona. Predavanje je održao  i Peter Corbett, osnivač digitalne agencije iStrategyLabs i vlasnik čak 20 Lavova iz Cannesa.

Daniel Newman glavni je analitičar tvrtke Futurum Research, CEO u Broadsuite Media grupi, autor šest bestselera na Amazonu i Forbesov suradnik, a na Digital Takeoveru otkrio  nam je tajne digitalne transformacije najuglednijih svjetskih kompanija.

Davor Tomašković, predsjednik Uprave i glavni direktor Hrvatskog Telekoma, sudionike konferencije proveo nas je kroz veliki potencijal koji tehnologija ima u preobrazbi naših života te usporedbu hrvatskih i europskih kompanija.

Influenceri pričaju o influencer marketingu, kako je to biti influencer, imati moć utjecaja na druge i kako graditi trendove te koliko se trendovi u Hrvatskoj razlikuju od onih globalnih. Panel na kojem su sudjelovali: Lana Klingor Mihić, Davor Gerbus, Petra Dimić (Saamo Petraa), Andrea Štimac i moderatorica Antonija Mandić.

Veliki interes zasigurno privukao je panel naziva „Digitalizacija Hrvatske: istina ili mit?“ u kojem su sudjelovali: Bernard Gršić, Ivan Čulo, Davor Bruketa, Senad Kulenović i Željko Ivanković. Tu je bio i Kenneth Stevens, glavni savjetnik za tehnologiju i voditelj odjela Digital Enterprise Platform za regiju SAP EMEA, a u svom predavanju govorio je o glavnim alatima koje tvrtke moraju istražiti i iskoristiti kako bi svoje poslovanje učinile inteligentnijim.

JoomBoos je na interesantnom panelu o vrućoj temi – influencer marketingu, okupio najutjecajnije hrvatske influencere, a na Digital Takeover konferenciji vidjeli smo i Marka Zorića, urednika BBC News YouTube kanala, koji nam je prezentirao uvid u digitalnu transformaciju i njezinu ulogu u redakcijama i brendovima, a sve na primjerima BBC-a i njihovog ulaganja u digitalni video.

http://www.digitaltakeover.hr/

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *