IZ ILOKA S LJUBAVLJU vol. 2 – VINA BUHAČ

Prezentacija vina BUHAČ u osječkom wine baru VINSKA MUŠICA!

Iz romantičnoga Iloka 30. ožujka stiže u Vinsku mušicu mladi vinar Domagoj Buhač za čijim vinima luduju Osječanke i Osječani, ali i vinoljupke i vinoljupci diljem Hrvatske!

Osim poluslatkog ružičastog vina, osebujni Domagoj napravio je slatki rajnski rizling i traminac koji intenzivno miriši na grožđe! Baš onako kako treba! Ali kod Domagoja ima i drugih aduta, primjerice – merlot za koji mnogi kažu da je najbolji u Hrvatskoj. Sva ta vina moći ćete kušati u Vinskoj mušici.

Domagoj Buhač izniman je mladi vinar, ako je u Iloku, uvijek ćete  ga naći u podrumu i uvijek  – u nekom poslu. Njegova se obitelj vinarstvom počela baviti po povratku u Ilok, krajem ’90-ih. Imaju 20 hektara vinograda, od čega najviše pod bijelim sortama.  Druženje u Vinskoj mušici bit će prilika da bolje upoznate Domagoja i njegova vina.

Program degustacije u Vinskoj mušici je uobičajena – Degustiraju se vina, malo se priča, postavljaju se pitanja, kušaju se fini Ivanini zalogaji. Tako će biti i ovaj put.


Početak vinskog druženja je u 20 sati, cijena degustacije je 80 kuna, a bonovi se kupuju  u Vinskoj mušici. Broj mjesta je ograničen.

Rezervacije u inbox ili na 092 350 9939, kod Ivane!

https://www.facebook.com/vinskamussica/

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *