NOEL najbolji restoran u Zagrebu!

Najbolji restoran Zagreba kao i drugi najbolji restoran Hrvatske,  proglašen je Noel. Restoran koji vode chef Goran Kočiš i sommelier Ivan Jug nametnuo se kao  glavna zagrebačka fine dining destinacija, ali i mjesto gdje se odlazi na fine à la carte ručkove.

Zajednički projekt Jutarnjeg lista i Vinarta kreira jedinu objektivnu nacionalnu i regionalnu top-listu najboljih hrvatskih restorana, a funkcionira po principu glasovanja provedenog u strogoj tajnosti među petstotinjak glasača koji su na neki način aktivni sudionici gastronomske scene u Hrvatskoj poput restoratera, chefova, eno i gastro novinara i blogera te poslovnih vinara, turističkih djelatnika i pojedinaca koji su najredovitiji posjetitelji restorana.

Najbolji hrvatski restoran je i najbolji restoran Dalmacije: treću godinu zaredom to je šibenski Pelegrini na čelu sa chefom Rudolfom Štefanom, a Rudolf Štefan odnio je i titulu najboljeg hrvatskoga chefa! Čestitamo!

https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/price/rezultati-izbora-dobri-restorani-pogledajte-ukupan-poredak-svih-hrvatskih-restorana/7409712/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *