Bistro Apetit by Marin Rendić ugostio “Vinske zvijezde”

Treći nastavak akcije ocjenjivanja Vinske zvijezde 2018., u organizaciji tvrtke Zlatne riječi donio nam je na kušanje odlična vina koja ćemo vam rado preporučiti za prve ljetne dane, ali i za (druge) raznolike prigode. Od ljetnih toplih večeri na terasi, preko meditacija na plaži, jedrenja po Jadranu –  do onih hladnijih, uz neveru, kad se sklupčamo u kući i gledamo pobješnjelo more.

Ocjenjivano je u restoranu BISTRO APETIT by Marin Rendić u Zagrebu. U žiriju su bili dr. Nina Levičnik – predsjednica žirija, sommelierka i certificirana kušačica vina; Ivica Perak, enolog i vinar; Matija Ivančić, sommelier restorana Bistro Apetit by Marin Rendić te organizatori Marija Vukelić (Zlatne riječi) i prijašnji akteri, specijalizirani novinari Ivo Kozarčanin i Vito Andrić. Vina je posluživao Boris Pobor.

Uskoro donosimo i prve ocjene …

dr. Nina Levičnik – predsjednica žirija

Matija Ivančić, sommelier restorana Bistro Apetit by Marin Rendić

Vito Andrić

Ivica Perak, enolog i vinar

Ivo Kozarčanin

prof. Marija Vukelić

Voda-partner KALA ! Prirodna izvorska voda „Kala“ i gazirana prirodna  mineralna voda „Kalnička“ pratile su i ovo ocjenjivanje vina.

Uz kušanje vina, treba uvijek piti dosta vode . I kad nije vezana uz vino – voda je iznimno važna i nužna za održanje zdravlja, za normalno funkcioniranje svih organa. Voda čini otprilike 60-65% ukupne mase našeg organizma i upravo o njoj uvelike ovisi i naše zdravlje. Svakodnevno, organizam gubi tekućinu jer se ona neprestano izlučuje kroz dišni, probavni i mokraćni sustav te putem kože. Zato ju je potrebno stalno nadoknađivati. Kala i Kalnička – vode koje drže priču i dobro raspoloženje!

Foto: Julio Frangen FOTO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *