Iz naručja Dunava vol.2 – promocija Vina IURIS!

U petak 1. lipnja  u 20 sati osebujni vinar i enolog Domagoj Klasiček predstavit će svoja vina u  osječkom vinskom baru Vinska mušica,  u Kapucinskoj 39.

Domagoj je na vinsko tržište u nekoliko godina plasirao široku lepezu vina za prave znalce, ali i za one koji tek ulaze u zanimljivi vinski svijet, za istraživače i za istinske zaljubljenike. Domagoja oduvijek vode velika strast i kreativnost, on osjeća duboko svoja vina, on im čak – svira u podrumu. Kako i zašto to radi –  ispričat će u petak u Vinskoj mušici. Reći će i zašto posljednjih godina radi posebnu liniju “vinskih blizanaca”,  poput serije „Saltwater“ i „Liv&Love“, zašto je njegov cabernet poseban, što je to drugačije u Francuskoj od Hrvatske,   zašto voli sortu plavac mali i što je s njom napravio…?

Na degustaciji će se kušati:  najnovija vina iz kolekcije Live&Love: Pink Muscato, Traminac/Riesling i Syrah (koji će biti ujedno i prvi put predstavljen u Vinskoj mušici) te neizostavna linija Saltwater – sauvignon blanc i cabernet sauvignon.  Bit će i neko vino iznenađenja,  a da  biste saznali koje, dođite 1. lipnja u Vinsku mušicu.

Broj mjesta je ograničen, rezervacije na: 092 350 9939 ili kupite bon u Vinskoj mušici. 

Više na : vinska mušica: https://www.facebook.com/vinskamussica/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *