Restoran Badi – restoran sa stilom i okusom terroira

Restoran je to s puno priznanja i puno diploma, restoran vođen s dušom i sa strašću. Restoran koji odiše stilom i znanjem svoga vlasnika, gospodina Nade Badurine. Mnogi ga znaju, ali prepoznaju li njega u svemu što vide i osjete? Restoran Badi je Nado i Nado je – restoran Badi.

dsc_9014

 

Sve je to on posložio prije mnogo godina kad je otvorio restoran i sve je i dalje kako treba i još bolje. A da bude bolje – uvijek je zaslužna osoba koja zna, voli, prati, uči – i cijeni ljude s kojima radi. I tu je, naravno Moris Damiani.

dsc_9047

 

Ništa bez chefa. Ali ovaj je tih, skroman, samozatajan, ne izbacuje raznolike postove na Facebooku, ali izbacuje s lakoćom tanjure prelijepih okusa i boja – iz kuhinje. Njegove su kreacije poznatih mediteranskih namirnica u suglasju s kontinentalnim delicijama Istre – od neočekivanih kombinacija, inovativnih, zamamnih do – klasičnih u modernom ruhu.

dsc_9015

 

dsc_9034

dsc_9064

dsc_9081

 

dsc_9089

Jela prate vina čarobne Istre. Bira ih Ivan Badurina – vješto ih preporuča, predstavlja, toči, opisuje. Spoj terroira, ljubavi, strasti, profesionalnosti, od vlasnika

dsc_9018 dsc_9038 dsc_9069 dsc_9074

Nado Badurina Badi, preko chefa Moris Damiani do nasljednika Ivan Badurina i svih ostalih zaposlenika.

dsc_9054

 

Bravo! Zaputite se u Istru ciljano – pođite na ručak, večeru, čašu vina – u Badi. Bit će vam lijepo, ugodno, ukusno – i doći ćete ponovno. Jer jedan je Badi.

dsc_9105

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *