Digital Takeover 2018

“Digitalno doba nije neki prolazni trend, ono je prisutno već neko vrijeme! “ Moto pod kojim je najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover po drugi puta  okupila  vodeće stručnjake iz područja digitala koji su sudionicima prenijeli svoja bogata iskustva i znanja. Gotovo 1000 posjetitelja dočakao je bogat 10-satni program u…

“Digitalno doba nije neki prolazni trend, ono je prisutno već neko vrijeme! “

Moto pod kojim je najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover po drugi puta  okupila  vodeće stručnjake iz područja digitala koji su sudionicima prenijeli svoja bogata iskustva i znanja.

Gotovo 1000 posjetitelja dočakao je bogat 10-satni program u šest dvorana zagrebačkog Cinestara, devet predavača, 16 panelista i tri panela te prezentacije i filmske projekcije.

Ove godine konferenciju su podržali  brendovi  24sata mreže – 24sata, miss7, Express i Joomboos koji su na odabranim panelima ugostili stručnjake iz raznih područja.

Na konferenciju je stigao Stephen Attenborough, komercijalni direktor kompanije Virgin Galactic koja je dio grupacije Virgin Group u vlasništvu sir Richarda Bransona. Predavanje je održao  i Peter Corbett, osnivač digitalne agencije iStrategyLabs i vlasnik čak 20 Lavova iz Cannesa.

Daniel Newman glavni je analitičar tvrtke Futurum Research, CEO u Broadsuite Media grupi, autor šest bestselera na Amazonu i Forbesov suradnik, a na Digital Takeoveru otkrio  nam je tajne digitalne transformacije najuglednijih svjetskih kompanija.

Davor Tomašković, predsjednik Uprave i glavni direktor Hrvatskog Telekoma, sudionike konferencije proveo nas je kroz veliki potencijal koji tehnologija ima u preobrazbi naših života te usporedbu hrvatskih i europskih kompanija.

Influenceri pričaju o influencer marketingu, kako je to biti influencer, imati moć utjecaja na druge i kako graditi trendove te koliko se trendovi u Hrvatskoj razlikuju od onih globalnih. Panel na kojem su sudjelovali: Lana Klingor Mihić, Davor Gerbus, Petra Dimić (Saamo Petraa), Andrea Štimac i moderatorica Antonija Mandić.

Veliki interes zasigurno privukao je panel naziva „Digitalizacija Hrvatske: istina ili mit?“ u kojem su sudjelovali: Bernard Gršić, Ivan Čulo, Davor Bruketa, Senad Kulenović i Željko Ivanković. Tu je bio i Kenneth Stevens, glavni savjetnik za tehnologiju i voditelj odjela Digital Enterprise Platform za regiju SAP EMEA, a u svom predavanju govorio je o glavnim alatima koje tvrtke moraju istražiti i iskoristiti kako bi svoje poslovanje učinile inteligentnijim.

JoomBoos je na interesantnom panelu o vrućoj temi – influencer marketingu, okupio najutjecajnije hrvatske influencere, a na Digital Takeover konferenciji vidjeli smo i Marka Zorića, urednika BBC News YouTube kanala, koji nam je prezentirao uvid u digitalnu transformaciju i njezinu ulogu u redakcijama i brendovima, a sve na primjerima BBC-a i njihovog ulaganja u digitalni video.

http://www.digitaltakeover.hr/

 

 

Julio Frangen

Julio Frangen

Profesionalni fotograf i zaljubljenik u hranu i vino.

Arhiva

Srijemski pjenušavi doručak po peti put u vinariji Papak!

U debelom hladu oraha vinarije Papak održan 5. Srijemski Pjenušavi doručak u vinogradu Radoš!   5. Srijemski pjenušavi doručak u vinogradu održan je u subotu 6.07.2024. u kušaonici Vina Papak Ilok, na položaju Radoš, u organizaciji Salona pjenušavih vina Zagreb i TZ...

Prvo dvodnevno izdanje Večeri vina i umjetnosti u Osijeku!

Dolaze nam večeri koje će obasjati Osijek poput zvijezda na vedrom nebu. U toplini proljetnog sutona, Turistička zajednica Osječko - baranjske županije vas uz partnere poziva na putovanje kroz čaroliju okusa, zvukova i vizija uz poruku - dobrodošli na Večer vina i...

Vidimo se na 5. Srijemskom pjenušavom doručku u vinogradu Papak!

U subotu 06.07.2024. u kušaonici Vina Papak Ilok, na najistočnijem vinogradarskom položaju Radoš, održat će se 5. Srijemski pjenušavi doručak u vinogradu u organizaciji TZ Vukovarsko-srijemske županije. Nakon prošlogodišnjeg jesenskog izdanja, upriličenog uz blagdan...

Vinske zvijezde #4 – 2024: Najbolji je Sauvignon Cmrečnjak 2023!

Na ljetnom ocjenjivanju Vinskih zvijezda 2024. u restoranu Tajer pobijedio je međimurski Sauvignon Cmrečnjak 2023 s 94 boda! ... slijede Bolfan Sauvignon blanc 2023 (93,3) i  Malvazija Selekcija Bomarchese  Degrassi  2021 (93,2) **** Ljetno ocjenjivanje projekta...

Zmajevo slavi 11 godina i traje dva dana!

Ove godine Zmaj slavi 11 godina i sve je u znaku "duplog"! 11. po redu Zmajevo ove godine traje 2 dana! Dva dana zmajskih craftica, pivske premijere, vrhunski streetfood i dva žanrovski različita glazbena programa čekaju vas u zadnjem vikendu lipnja. Cilj je festivala...