Počeo Zagreb Burger Festival 2018!

Zagreb Burger Festival otvorio je svoja vrata 13. rujna na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Ljubitelji street food  zalogaja i pića, uživat će u preko70-ak vrsta burgera sve do 23. rujna.

50 A Burger&Champagne Bar

Čak 18 burger majstora iz Zagreba, Pule i Splita zauzelo je pozicije na zagrebačkom trgu. Tu je naravo i prošlogodišnji pobjednik Mason Burger&Staff  koji sad ima u ponudi “vinski burger”, El Toro plovi u smjeru latino okusa, 50 A Burger&Champagne Bar s ponosom ističe pileće, janjeće i vege varijante.

Good Food priprema burger za 4 osobe, BarBaQ  obećaje ultimativnu slast iz novog smokera,  a Đurina hiža & Meat the King i Maredo vjerni su  tradicionalnim okusima.

Cellar Grill – whisky burger

Cellar Grill najavljuje burger s viskijem, crnim i bijelim tartufima, a šarenim mirisnim burgerima će se predstaviti Burger Factory, Kitchen&Grill Plac i Špiro.

Burger Factory 

Špiro

Rougemarin burger s lardom crne slavonske svinje

RougeMarin Burek burger

RougeMarin donosi burgere s lardom fajferice u double i triple varijanti i njihovu verziju Baš Burger, dok se Submarine ponosi posebnim festivalskim burgerom s pancetom i kobasicom crne slavonske svinje.

Maredo Grill

Pod Zidom  by chef Mate Janković

Pod Zidom će razigrati okusne pupoljke istarskim, dalmatinskim i kontinentalnim kombinacijama, Kascheta je ponosna na burger s dimljenom bivoljom mozzarellom, a  The Burger Bar priprema BBQ special – hot&spicy u light brioche pecivu.

The Burger Bar

Janječi burger by Marko Palfi – The Garden Bar&Kitchen

Originalan burger od janjetine predstavlja The Garden Bar&Kitchen uz pomoć novog člana Garden tema – chefa Marka Palfija, dok splitski meštri, Toto’s Burger Bar, izdvajaju tamni, sočan burger i hrskave batate.

Toto’s Burger Bar

Volim ljuto predstavlja bogatu ponudu ljutih začina te priprema natjecanje u jedenju ljutih papričica, 15.09 u 17.30 h.

Marin Nekić & Gingle Bells

Ponudu pića osiguralo je čak 5 barova: The Garden Brewery s posebnim festivalskim craft pivom Märzen, Gingle Bells s bogatom ponudom ginova, Rakijarnica & Mangosta s domaćim rakijama i originalnim  glitter koktelima, Jameson nudi fine žestoke okuse, a Gemišt bar Jamnica bit će omiljen klasičarima.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *