Feravino pjenušci Grasecco i Francesca na gala premijeri

Urbani, moderni, elegantni, osvježavajući i neodoljivi…,“ tako su ih opisali organizatori. Grasecco i Francesca 27.9. su u velikom stilu predstavljeni u Hrvatskom narodnom kazalištu. Ovi su pjenušci 100 posto hrvatski proizvod i za sada jedini domaći pjenušci, kažu organizatori, koji se od berbe do punjenja proizvode u podrumu Feravina u Feričancima.

Nedavno su se pojavili na tržištu, a već su osvojili zaljubljenike u pjenušava vina i osvježavajuće koktele jer su se pokazali kao izvrsna baza za popularne barske mješavine. Ekipa barmena iz Art of bara već je kreirala dva originalna koktela – Miss ( s Francescom) i Brku (s Grassecom).

 „Nove pjenušce prvi puta u našem podrumu proizvodimo charmat metodom tipičnom za proizvodnju talijanskog prosecca i iznimno smo zadovoljni reakcijom tržišta. Grasecco od 100 posto graševine i Francesca od 100 posto frankovke, od proljeća, otkad su se pojavili na tržištu, postali su jedan od naših najtraženijih proizvoda“, rekao je Luka Vrga, član Uprave Osilovca u čijem je sastavu vinarija Feravino.

I Ivan Ergović, predsjednik Uprave Nexe grupe nije krio zadovoljstvo novim pjenušcima. U Feričancima je okupio odličan tim enologa na čijem je čelu mlada enologinja Antonija Čeme i konzultant enolog Matjaž Lemut i s jakim snagama idu dalje u nove pobjede.

http://feravino.hr/

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *