CHEVO’S & Tris rebrica

Proslava trećeg rođendana  najpopularnijeg restorana/pečenjare Zapruđa – Chevo’sa,  i promocija novog specijaliteta kojim napadaju najgladnije stanovnike naše metropole i okolice – tris rebrica!

Probali smo rebrica  na tri načina chefa Igora Peteka, kao i jela iz ponude Chevo’sa, te smo  sve skupa sljubili uz vrhunsku graševinu jedne od najpoznatijih hrvatskih vinarija Kutjevo.

Chevo’s je restoran nastao iz potrebe da ekipa iz Zapruđa ne mora ići na gablec preko ceste u Utrinu. Dobro, ne baš točno tako, ali od sasvim malog pogona u svega par kvadrata, kroz tri godine danas u Chevo’sovoj posadi postoji 22 člana. Timski rad i požrtvovnost obilježili su rast i razvoj ovog projekta i to je filozofija koju pokušavaju prenijeti na svakog svog zaposlenika.

 

„Od objekta kapaciteta tridesetak sjedećih mjesta izgradili smo roštilj oazu s preko stotinu mjesta. Tada smo o vođenju ovakvog projekta i gastro sceni znali vrlo malo; znali smo skuhati hrenovke, ispeći jaja i s obzirom na to da je cijela garnitura osnivača upravo iz Zapruđa znali smo i naručiti ćevape u somunu kod danas popularno zvanog „trovača“. Koji nam nikada nisu sjeli. Imali smo ideju i viziju, imali smo dovoljno hrabrosti i gomilu samopouzdanja s kojom bi porazili i 300 Spartanaca da su nasrnuli na naše snove.“ Rekao je PR, konobar, kuhar i katica za sve Chevo’sa, Vanja Paris.

Treći rođendan Chevo’sa u prisustvu klape Larus posjetilo je i stotinjak ljubitelja vrhunskog roštilja koji su ovdje gotovo svakoga dana, a nadamo se da će se dobra priča samo sve više i dalje širiti.

Navratite i vi na najbolji roštilj južno od Save dok se ne dokaže suprotno, i uživajte u šarolikoj ponudi roštilja i drugih jela restorana Chevo’s!

https://www.facebook.com/chevosgrill/

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *