Zagreb Beerfest 2019


U petak 17. svibnja u zagrebačkom Parku dr. Franje Tuđmana počeo je Treći Zagreb Beer Fest. Hrana se nudi na devet lokacija kao i više od 180 raznih vrsta piva razlog su za dolazak na najveći besplatni open air festival u Hrvatskoj!

Poznati britanski pop bend Morcheeba vratio se pred zagrebačku publiku upravo prvog dana Zagreb Beer Festa, a a prije njih nastupili su Jonathan,  Pocket palma,  Punčke i  Haiku Garden.

Drugi dan festivala, u subotu 18. svibnja festival otvaraju Clone Age i na pozornicu stižu u 17 sati, Rolo će nastupati u 18 sati, Antenat u 19, Rezerve u 20:15 sati, a headlineri večeri Psihomodo Pop na pozornicu ovog sjajnog festivala stižu u 21:30. 

Grapevine Babies otvaraju ZBF u nedjelju 19. svibnja i sviraju u 17 sati, Electric Octopus na pozornicu stiže u 18 sati, Luce u 19, Svemirko u 20 sati, a Detour nastupa u 21:30.

Zadnjeg dana festivala koji je originalno trebao biti prvi, a zbog lošeg vremena se prebacio na ponedjeljak je headliner Urban &4 koji počinje sa svirkom u 21:30 sati. Prije njih nastupit će Boris Štok u 20 sati, J.R. August u 19 sati, ESC Life u 18, a Headoneast u 17 sati.

Zagreb Beer Fest je posljednje tri godine postao jedan od značajnijih glazbenih događanja u Zagrebu. Velika ponuda piva i hrane te odličan glazbeni program i dodatni sadržaji odlična su prilika za sve voljne dobrog provoda da izađu u grad. Ulaz na festival je besplatan, a organizator je YEM

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *