Fuliranje Jungle na Strossmayerovom trgu!

Na poziv drage Hane Klain posjetili smo jedan od najljepših zagrebačkih parkova koji je u svoj zeleni zagrljaj primio novi festival Fuliranje Jungle. Kreativna agencija Kokoš ili jaje pripremila je ljetnu varijantu slasnih zalogaja i pića & vrućih ljetnih ritmova u izvedbi sjajnih DJ’a. Uz već legendarne Ozrena Kanceljaka i…

Na poziv drage Hane Klain posjetili smo jedan od najljepših zagrebačkih parkova koji je u svoj zeleni zagrljaj primio novi festival Fuliranje Jungle.

Kreativna agencija Kokoš ili jaje pripremila je ljetnu varijantu slasnih zalogaja i pića & vrućih ljetnih ritmova u izvedbi sjajnih DJ’a. Uz već legendarne Ozrena Kanceljaka i Tomu Ricova, DJ’irat će i predstavnici Hrvatske Funk Delegacije (Bocca Sofistifunk, D-Gree, Pips, Werft, Ilko Čulić), Pepi Jogarde iz Adriatic Coastinga, Jazzozo i William Collins te Edo Maajka sa svojim DJ setom.

Ozren Kanceljak – Kanca

Iris MBM džunglom je zazelenio Strossmayerov trg,  a svi biljkoljupci moći će od 17. do 19.7 i od 24. do 26.7 odabrati biljke po akcijskim cijenama uz mnoštvo stručnih savjeta, dok će dječica naučiti ponešto o biljkama pričalicama. Zadnjeg dana Festivala, 26.7. prodavat će se i biljke izložene na Festivalu.

Marko Palfi, chef

Better pizza

međimurska pohana piletina

Na 4 gastro punkta, razne twistove i gastro varijacije pripremat će vrsni  chefovi. Marko Palfi spravlja lagane tortilje, smokey burger, Better pizzu i street varijantu pilećih batkića, a Marin Medak priprema kombo u varijantama:  burger, pulled pork i pileći ražnjić s cous cous salatom. Ovaj put se udružio s ekipom  Staropramen Food Trucka te ide korak dalje u pružanju sasvim novog doživljaja hrane i piva..

Marin Medak, chef

pulled pork

pileći ražnjić s cous cous salatom

burger,

Restoran na kotačima, ovaj retro dizajnirani kamion u prepoznatljivoj zelenoj boji sa zlatnim detaljima oduševljava okusima i mirisima koji se odlično sljubljuju sa Staropramen pivom.

Marko Matei & Ivan Badžek

Mate’s burger

tropic hot-dog

Tzatziki wrap, salata od hobe i tropic hot-dog odabir su Mate Jankovića, a slastičarski virtuoz, Robert Hromalić, Le Kolač, ,zasladit će posjetitelje paletom prirodnih sladoleda uz jedan potpuno novi okus.    

sladoled Le Kolač

Osim pivoljubaca, na svoje će doći i ljubitelji kvalitetnih vina koji će guštati u ponudi hrvatskih vinara, kreativnim koktelima i rakijicama na The Baru i razigranim GINovima na kućici GINgle Jungle, uz promocije & degustacije.

Legendarni majstor grafita Krešimir Golubić organizira za klince i klinceze od 10 do 15 godina radionice crtaonice u nedjelju 19. i 26.7. od 10 do 17 sati, a od 16 do 17 sati klinci će moći isprobati  crtanje sprejevima na bazi vode. Svi klinci dobivaju i originalnu graffiti skicu autora sa svojim imenom ili nadimkom.

Fuliranje Jungle  partnerski podržavaju Jamnica, Coca-Cola i G3 Spirits, a Festival se održava uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

https://www.facebook.com/Fuliranje/

 

Julio Frangen

Julio Frangen

Profesionalni fotograf i zaljubljenik u hranu i vino.

Arhiva

Burger Festival Omiš – 12 dana guštanja u delicijama top chefova!

U Omiš stiže najpopularniji street food festival u regiji! Od 1. do 12. kolovoza omiški će Park Borići tako biti pozornica prvog Burger Festivala Omiš na kojem će se predstaviti osam kućica: Institut za burgere by Mate Janković, Chef’s burger by Ivan Pažanin,...

Istria Origin – početak istarske vinske priče!

Uz bok svjetskim eno trendovima: istarska Vižinada postaje prvi brendirani vinski položaj u Hrvatskoj. Savršena geolokacija, duga neprekinuta tradicija vinarstva i vinogradarstva te izuzetno vrijedni, posvećeni i inovativni vinari od Vižinade stvaraju prepoznatljivu...

Otvoreno je ljetno Summer Sunset Fuliranje!

Fuliranje Summer Sunset stiže u pravom trenutku, baš kad smo nakon silnih žega ponovno prodisali i zaželjeli se druženja. Prvo ljetno izdanje popularnog Fuliranja na zagrebački je Trg Josipa Jurja Strossmayera donijelo morski ugođaj koji će trajati sve do 28. srpnja,...

BraBeviale 2024 – sajam pivarstva i vinarstva srednje i istočne Europe!

Kraj studenoga nestrpljivo očekuju profesionalci vezani uz industriju piva i vina, ali i ukupnu proizvodnju pića, jer je to vrijeme održavanja sajma BrauBeviale, koji svake godine u njemački Nürnberg privuče na desetke tisuća ljudi iz branše. Ovogodišnje izdanje sajma...

Sezonski, slasno i živopisno – novi jelovnik kultnog Le Bistroa Esplanade!

Salata od mladoga graška i mente s mousseom od jogurta, ikrom pastrve i hrskavom košaricom od piva i rižina brašna, kroket od maslina s marmeladom od rabarbare, salikornijom i aiolijem od maslinovog ulja, usoljena tuna s carpacciom od lubenice, hladnom juhom od...