JRE traži kuhare za pomoć u njihovoj kuhinji u Topuskom!

Udruga Jeunes Restaurateurs Hrvatska  (JRE), pokrenula je u utorak 30.12, u Srednjoj ugostiteljskoj školi Topusko kuhinju kapaciteta 500 obroka dnevno .Kako nedostaje kvalitetnog osoblja, JRE Hrvatske poziva kuhare i pomoćno osoblje da se jave za rad u organiziranim grupama. Prenosimo njihov poziv kako bi se što prije osposobili kvalitetni kuharski…

Udruga Jeunes Restaurateurs Hrvatska  (JRE), pokrenula je u utorak 30.12, u Srednjoj ugostiteljskoj školi Topusko kuhinju kapaciteta 500 obroka dnevno .Kako nedostaje kvalitetnog osoblja, JRE Hrvatske poziva kuhare i pomoćno osoblje da se jave za rad u organiziranim grupama. Prenosimo njihov poziv kako bi se što prije osposobili kvalitetni kuharski timovi za rad na potresom poharanom području. 

Kuhinja u Topuskom je profesionalno organizirana, rad je predviđen u smjenama, dio namirnica imamo na skladištu, dio u dolasku, ali najvažnije je održati kontinuitet i osigurati redovitu opskrbu hranom. Stoga trebamo kuhare i pomoćno osoblje  voljno raditi s nama jer samo naše ruke nisu dovoljne da se osigura toliki broj obroka u narednim tjednima“, izjavila je Marina Gaši, Predsjednica JRE Hrvatska. Kuhinja je stavljena u pogon u koordinaciji s Anom Lisak iz Cateringa Lisak i kolegama  iz Nacionalne udruge ugostitelja,  te uz  potporu ravnateljice Srednje ugostiteljske škole u Topuskom i načelnika općine Topusko.

Marina Gaši

Distribuciju obroku preuzela je općina Topusko, a hrana se razvozi potrebitim stradalnicima, vatrogascima, GSS-ovcima i drugima koji rade na raščišćavanju ruševina i područja pogođenog potresom.

Zainteresirane kuhare i pomoćno osoblje molimo da nam se jave na broj  + 385 99 3473 321 ili  email i.ban@jre.eu, kako bismo sastavili timove i organizirali posao. Razumijevajući potrebu da djelujete,  molimo ipak da ne dolazite samoinicijativno, već samo u koordinaciji s nama.

Dobrodošle su i donacije u namirnicama, a kompanije i proizvođači koji žele pomoći mole se da nas prethodno kontaktiraju kako bismo dogovorili koju točno  robu trebamo i kada ju trebamo, jer su nam kapaciteti  za čuvanje i hlađenje ograničeni. Pokreće se još jedna  kuhinja velikoga kapaciteta u Sisku, pa će vaše vrijedne ruke i vrijedne donacije trebati.

Svima se unaprijed zahvaljujemo  na odazivu i podršci”

www.jre.eu/en/croatia

www.facebook.com/jrecroatia/

 

Julio Frangen

Julio Frangen

Profesionalni fotograf i zaljubljenik u hranu i vino.

Arhiva

Po deveti put predstavljen eno-gastro projekt “Vino uz žlicu”!

Eno-gastro projekt ‘Vino uz žlicu’ predstavljen je u restoranu Campinga Plitvice u Smoljancu. Ovo je bio deveti event po redu, a prvi koji je realiziran izvan Zagreba u okviru lifestyle događaja “ModniALMAnah Women’s Days”

Eno – gastro rapsodija okusa kod Bolfana!

Vinarija Bolfan - Vinski vrh! Subota na Vinskom vrhu u vinariji Bolfan donijela nam je pravu rapsodiju okusa i mirisa. Meni od pet sljedova osmislio je chef Matija Jagić, a svaki slijed pratila su odgovarajuća vina u izboru vlasnika Tomislava Bolfana. Počeli smo s...

Sjećanje na … festival fileka u Johannu Francku!

Bila je veljača 2019, sve je bilo normalno, Tihomir POP Asanović izdao je povratnički album, a u zagrebačkom Johan Francku odabrana ekipa okupila se na kušanju nekoliko jela od fileka!
 

Svaki tjedan, event jedan – Wine EnoGastro Vip Event!

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca Dok se razni događaji i manifestacije otkazuju zbog korona-krize, Wine Vip Event i ove godine planira organizirati hvalevrijedne projekte u domeni turizma i ugostiteljstva. Nakon četiri godine i...

Do daljnjeg odgođen gastro festival Biser mora 2021!

Zbog zabrinjavajuće epidemiološke situacije odgađa se 16. Biser mora

Pin It on Pinterest

Share This