Vezak vina povezuju prijatelje!

Tradicionalni  „Dani otvorenih butelja“  nastavili su se na zagrebačkom Strosmayerovom šetalištu uz promociju etiketa „Vezak“ – Vinarije Daruvar i Badela 1862.

Uz organizatora i direktora tvrtke Vinolog Sašu Zeca,  butelje nam je otvarao Mladen Zrno iz Badela 1862  uz asistenciju vrijednih suradnica koje su nas uputile u poznate i vrhunske: Vezak graševine, chardonnay te slavni i jedinstveni daruvarski sauvignon.

Vezak Graševina, berba 2017. moderno vino, svježe, s lijepo sljubljenim voćnim aromama jabuke i breskve. Glavna karakteristika je jedinstvena lakoća i ugodna pitkost.  Dobitnik brončanog priznanja na ocjenjivanju Dekanter za 2018. godinu. Vezak Graševina se savršeno sljubljuje s jelima od bijelog mesa, morskim plodovima i bijelom ribom, uz rižota, sireve i salate, a idealna temperatura na kojoj se poslužuje je 10-12 °C.

„Samo tamo gdje se još od rimskog doba isprepliću brežuljci i doline, sunce i sjene, domaćini i gosti, vrijedne ruke i rodni trs ….. može nastati ovako lijepo zaokružena vinska priča.“

Cestagram & Vina Mosaica Vezak & Hadži & Pajo & Zec

https://www.badel1862.hr/vina/

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *