Strašno dobra vinska kušaonica

 31.listopada, večer uoči Svih svetih, s početkom u 18 sati u zagrebačkom Klubu književnika održat će se Hallowine. Riječ je o vinskoj kušaonici u režiji Vinoljubaca koja u Zagreb dovodi vinare Moslavine, Slavonije i Podunavlja. 

Ljubiteljima vina predstavit će vinarije Florijanović, Trdenić, Feravino, Perak, Pinkert i Erdutski vinogradi. Posjetitelji će imati priliku kušati više od 30 vinskih etiketa, među kojima i autohtone hrvatske sorte škrlet i dišeča ranina.

 

U ugodnom ambijentu restorana Klub književnika, na glavnom zagrebačkom trgu, posjetitelji će imati priliku uživati u vinima po promo cijenama, druženju s vinarima i živoj svirci akustičnog dua Vee Jay Acoustic. Kušaonica započinje u 18, a završava u 23 sata.

“Naš prvi Hallowine u Zagreb dovodi vinare Moslavine, Slavonije i Podunavlja. Njihova vina, koja ćete imati priliku kušati u magičnoj atmosferi, dokaz su da se radi o pravim vinskim čarobnjacima. Vaš je zadatak izabrati hoćete li kao prava vinska vještica tu večer smisliti svoj čarobni vinski napitak ili ćete zaprepastiti sve prisutne činjenicom koliko dobrog vina možete popiti. U svakom slučaju, dođite, bit će STRAŠNO dobro!” rekla nam je Irena Lucić, voditeljica projekta Vinoljupci.

Dodatne informacije o Hallowine vinskoj kušaonici potražite na www.vinoljupci.com.hr kao i na www.facebook.com/vinoljupci.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *