2. FESTIVAL SIRA I VINA

U subotu, 11. svibnja od 17:00 sati u dvorištu dvorca Prandau-Normann u Valpovu održava se drugi po redu Festival Sira i Vina s ciljem promocije malih i obiteljskih sirara koji će se savršeno stopiti s malim vinarima iz regije.

Sinesteziju okusa i mirisa nadopunit ćemo i drugim proizvodima lokalnih OPG-a, dok će se za osjetilo sluha pobrinuti osječki No Jazz band, Juraj Jurlina & Band te Dj Flegma. Dodatnu umjetničku notu pružit će nam šaljivi StanUp Wine program, ali i posebno osvjetljeno dvorište valpovačkog dvorca u izvedbi mađarskih light majstora.

Pod okriljem valpovačke noći, uz zvukove rocka, funka, disca i jazz-a moći ćete degustirati vina od desetak vinarija iz Baranje, Erduta, Iloka, Kutjeva, ali i susjednih zemalja.

Vrhunski kuhar (čiji identitet još krijemo) pobrinut će se za sparivanje sireva i vina kako vaše nepce ne bi ostalo zakinuto za ovaj svjetski poznati enogastronomski spoj. Kako ljubitelji mesa ne bi pravili probleme, u ponudi će biti i plate s kulenom i ostalim suhomesnatim proizvodima.

Organizatori Grad Valpovo, Turistička zajednica Grada Valpova te Udruga Karašicka Republika pozivaju vas da drugu subotu u svibnju rezervirate za feštu sira i vina u prekrasnom ambijentu valpovačkog dvorca.

Festival počinje u 17 sati uz slobodan ulaz, a kušanje vina moguće je uz kupovinu vinskih bonova po cijeni od 7,00 kn i vinske čaše po cijeni od 20,00 kn (kaucija) !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *