Durance & Vina Barun

Salon pjenušavih vina Zagreb, ususret svom 4. izdanju, povezuje lijepo, edukativno i korisno u zabavnim ženskim razgovorima uz pjenušava vina u trgovini DURANCE HRVATSKA, predstavljajući nježne i fine kozmetičke proizvode s najboljim prirodnim sastojcima iz Provanse i fine mjehuriće hrvatskih pjenušaca u predblagdansko vrijeme.

Poveznica ovih elegantnih i finih druženja je i Francuska jer znamo da najpoznatija i (po)najbolja pjenušava vina dolaze iz francuske pokrajine Champagne, pa je ta francuska finoća u svim segmentima večeri bila poveznica druženja žena u učenju, kušanju i zanimljivim razgovorima s predstavnicom boutique krašićke vinarije BARUNMarom Barundić Špoljar.

Razgovori su započeli uz malu edukaciju o pjenušavim vinima koju je vodila prof. Marija Vukelić, direktorica 4. Salona pjenušavih vina u Zagrebu.

Razgovaralo se o različitim vrstama pjenušavih vina prema načinu proizvodnje i prema slatkoći, a izvrsni su primjeri bili (suhi) BARUN ELEGANCE, extra brut, pjenušavo vino do sorte manzoni, jedinstven u Hrvatskoj te isto tako poseban i jedinstven slatkasti pjenušac BARUN AMOUREUX, extra sec, od sorte muškat žuti. Uz pjenušce ponuđeni su svakodnevni zalogaji, krekeri s namazom od sira sa domaćim šipkom i mažuranom.

Durance proizvode je predstavila vlasnica trgovine Renata Jurić nudeći mirisnu terapiju za dom, za tijelo ili kao poklon za nadolazeće blagdane.
U ugodnom druženju brzo su prošla dva poslijepodnevna sata, kušajući pjenušce poput sommeliera, istražujući mjehuriće, mirise i okuse, te s mogučnoću kupnje mirisne terapije Durance, uz 15 % predblagdanskog popusta.

Sljedeće druženje najavljujemo za petak 13.12.! Idealan dan i datum za kušanje sjajne hvarske zvijezde Danice u pjenušavom vinu od sorte bogdanuše!

O SALONU PJENUŠAVIH VINA ZAGREB

Salon pjenušavih vina u Zagrebu smješten je na atraktivnoj lokaciji u centru Zagreba – u prestižnim dvoranama Hotela Dubrovnik koje pružaju odlične uvjete za predstavljanje pjenušavih vina na najvišoj razini. Salon okuplja 40 izlagača na uniformiranim izlagačkim mjestima. Dio salona namijenjen je ponudi kulinarskih delicija koje se sljubljuju s pjenušavim vinima. Sastavni dio salona su najavni
događaji, radionice i vođene degustacije na kojima se predstavljaju vina izlagača salona.

Datum: petak, 31. siječnja 2020.
Radno vrijeme: 15 -21h
Lokacija: Hotel Dubrovnik, Zagreb
Cijena ulaznice: 20 eura/ 15 eura u predprodaji
Prodaja ulaznica: Entrio (pretprodaja), recepcija salona (na dan priredbe)
VIŠE INFORMACIJA
prof. Marija Vukelić, direktorica 4. Salona pjenušavih vina Zagreb // 098 277 301

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *