The M Brothers – brutalni burgeri u centru Zagreba!

Braća Hrvoje, Nikola i Tomislav Maturanec su  –The M Brothers. Mladi i perspektivni poduzetnici hrabro su krenuli u novu avanturu i pokrenuli farmu za uzgoj goveda i restoran u samom centru Zagreba. Porijeklom iz Varaždina  prodali su obiteljsku  pilanu te 2016.godine kupili zemlju na lokaciji Gornji Poloj kod Generalskog Stola.…

Braća Hrvoje, Nikola i Tomislav Maturanec su  –The M Brothers. Mladi i perspektivni poduzetnici hrabro su krenuli u novu avanturu i pokrenuli farmu za uzgoj goveda i restoran u samom centru Zagreba. Porijeklom iz Varaždina  prodali su obiteljsku  pilanu te 2016.godine kupili zemlju na lokaciji Gornji Poloj kod Generalskog Stola. Tamo su na 300 hektara, dotad neobrađene površine, smjestili farmu s 320 rasplodnih krava i preko 700 Aberdeen Angus  goveda. Ideja vodilja cijelog projekta bila je da kroz uzgoj ove vrste goveda krenu u proizvodnju isključivo junetine za vrhunske steakove. Na farmi su izgradili najsuvremeniju klaonicu i planiraju već ove godine ostvariti puni kapacitet te preraditi 300 komadi junadi .

Samu prodaju organizirali su kroz ponudu na njihovom web shopu. U ponudi imaju sve vrste junećeg mesa, a od nedavno i dimljene proizvode od svinjskog mesa vrste Mangalica Duroc. Da bi prodaja bila još bolja, nedavno su u samom centru Zagreba na adresi Varšavska 8, otvorili novo prodajno mjesto kao i restoran The  M – Brothers.

Zbog trenutne epidemiološke situacije i svega novonormalnog, restoran je u funkciji dostave i narudžbe jela za van. U ponudi se nalazi 4 vrste burgera i nekoliko vrsti  Black Angus steakova u pakiranjima od 900 – 1300 g.     ( Rib – Eye, T – Bone i Tomahawk ) te slanina od Mangalice.

Burgeri su veličine 160 grama od, grublje, mljevene junetine, s njihovom Duroc slaninom i pecivom domaće proizvodnje koje sam proizvodi gazda Hrvoje. Classic burger sadrži, uz pljeskavicu, kisele krastavce, salatu  rajčicu, karamelizirani luk, cheddar sir  i domaću slaninu.

Cowboy burger

Cowboy burger  je poseban zbog umaka s crvenim kupusom  te karameliziranog luka s dodatkom whiskyja. Lumberjack burger  osim umaka od vrganja ima Hrvojevu svježu salsu, dimljeni sir  Dimek i matovilac.

Butcher burger

A najnoviji Butcher burger, uz  honey mustard umak, cheddar sir, salatu, kisele krastavce i špek, sadrži specijalni ljuti umak – Sirača. Uz svaki burger kao prilog dobivate pečene krumpiriće, a cijene su “popularne” –  od 50 do 58 kn. Naravno, bitna stvar je da su ovdje osjetljivi na vaše zahtjeve prilikom pečenja samog burgera te svakako sami odaberite kako želite pečeno svoje meso, a glavni chef  uslišit će sve vaše želje!

Uskoro, čim dođe do popuštanja mjera i otvaranja restorana, ekipa iz M -Brothersa spremna je krenuti s pečenjem ozbiljnijih komada mesa. Naravno s naglaskom na steakove, a kako imaju uzgoj vlastitih govedo – sigurni smo da kvalitetnih namirnica neće nedostajati.

Hrvoje Maturanec

Uostalom, dođite u The M Brothers, kupite meso za doma ili naručite burger i uvjerite se sami!

 

https://www.the-m-brothers.com

Julio Frangen

Julio Frangen

Profesionalni fotograf i zaljubljenik u hranu i vino.

Arhiva

Butik mesa Meat the King doselio na novu adresu u centar grada!

U centru Zagreba, na adresi Martićeva 19, otvorena je nova podružnica gastro mesnice Meat The King. Simpatično uređen prostor otvoren je na novoj. atraktivnoj, lokaciji pored pekare Korica i nasuprot vinoteke Vivat. Sjajna ideja, jer na potezu od Trga Bana Jelačića pa...

The M Brothers – brutalni burgeri u centru Zagreba!

Braća Hrvoje, Nikola i Tomislav Maturanec su  -The M Brothers. Mladi i perspektivni poduzetnici hrabro su krenuli u novu avanturu i pokrenuli farmu za uzgoj goveda i restoran u samom centru Zagreba. Porijeklom iz Varaždina  prodali su obiteljsku  pilanu te 2016.godine...

Domačija Novak – iskonski doživljaj domaće hrane i prirodnih vina!

Hedonistički raj u srcu Slovenije! Od Zagreba put nas vodi u Sloveniju, preko Novog Mesta do malog mjesta Dvor u srcu slovenske Dolenjske. Tu, na 130 km vožnje od Zagreba, smjestila se Domačija Novak, čarobno mjesto za hedonistički pohod na sljubljivanje domaće hrane...

Karnevalska veljača:  fritule, kroštule, krafne i vina!

Karnevalska veljača:  fritule, kroštule, krafne i vina!

Rudarska greblica dobila zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla!

Rudarska greblica postala je 29. hrvatski proizvod zaštićenog naziva u Europskoj uniji

Pin It on Pinterest

Share This