Piknik za pamćenje uz roštilje Weber i delicije Perutnine Ptuj

U Kaptol centru smo prisustovali dogadjanjima prepunih iznenađenja i predstavljanja za pamćenje. Naime, 25. travnja, u četvrtak u podne predstavila nam se poznata tvrtka Perutnina Ptuj kroz regionalnu nagradnu igru Poli PETICE u društvu mladih košarkaša Cibone te Weber roštilji koje možete kupiti i u Hrvatskoj i koji se odlično…

U Kaptol centru smo prisustovali dogadjanjima prepunih iznenađenja i predstavljanja za pamćenje.

Naime, 25. travnja, u četvrtak u podne predstavila nam se poznata tvrtka Perutnina Ptuj kroz regionalnu nagradnu igru Poli PETICE u društvu mladih košarkaša Cibone te Weber roštilji koje možete kupiti i u Hrvatskoj i koji se odlično prilagođavaju vašem životnom prostoru i načinu života.
Na poželjnim Weber roštiljima kušali su se mesni proizvodi Perutnine Ptuj koji ne sadrže nikakve aditive i E dodatke brinući se tako za suvremen način života u kojem zdravlje i briga oko prehrane zauzimaju visoko mjesto.
Mi smo uživali na pikniku u gradu. Možete i vi.
VR eventi Poli PETICE kao i nagradna igra Poli Petice provodi se regionalno u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Srbiji, od 3.4.2019. do Poli maratona 1.6.2019, kada će sretni dobitnici biti objavljeni na Poli maratonu u Ptuju.
Perutnina Ptuj će čak 8 sretnih dobitnika iz cijele Adriatic regije i njihovu pratnju odvesti na utakmicu NBA košarkaške lige u SAD gdje će u društvu Luke Dončića i POLI-a uživati slavu svjetskih košarkaša!
Ova aktivacija također ima i društveno odgovornu notu kroz darivanje hrvatskih osnovnih škola sportskim loptama. Kampanja Poli Petice počela se planirati u Perutnini Ptuj još prošle jeseni.

To se odnosi ne samo na viritualnu igru s 3D animacijom Luke Dončića, već integriranu platformu sa zahtjevnim pozadom, što omogućuje sudioniku da podijeli svoje VR iskustvo na društvenim mrežama i tako sudjeluje u primamljivoj glavnoj nagradi – putu u SAD!
Više informacija o nagradnoj igri i događanju pronađite na našoj našoj stranici: http://www.petice.hr

Predstavio nam se i legendarni WEBER roštilj

Prava kombinacija mesa Perutnina Ptuj – PIPO d.o.o. Čakovec i WEBER roštilja na ovom pikniku oduševili su sve prisutne.

Odlično meso i povrće s roštilja WEBER možete pripremiti i u svom domu

WEBER na ugljen, električnu energiju ili plin daju nam više mogućnost da i sami, prema svom ukusu, napravite piknik u gradu.
Roštiljanje je umjetnost i znanost.

Za većinu je roštiljanje strast

Roštilj na drveni ugljen je najautentičniji način pečenja i pripreme hrane. No, bit svake pripreme hrane na roštilju je posebnost u atmosferi prilikom roštiljanja.

Za najbolji dimljeni okus, Weber opet nudi riješenje, sve što trebate učiniti je odabrati drvene treščice koje vam odgovaraju. Napravljene su za dodatne arome govedine, svinjetine, peradi ili morskih plodova, ali možete eksperimentirati s različitim vrstama drveta.

Električni roštilj WEBER puls je idealno rješenje za roštiljanje u urbanim područjima. Njegov dizajn je idealan za svakog korisnika. S prijateljima više ne trebate veliki prostor za piknik, jer to postaje vaš gradski balkon.
Puls će vam omogućiti da postane pravi majstori roštiljanja, jer je vrlo spretan i jednostavan za korištenje.

Nova godina nove nadogradnje kod WEBER-a
Sjetite se onih dana kada ste htjeli nadimiti rebra i ispeći medium rare steak a za sve to ste trebali različite roštilje, tanjure i sve je trajalo malu vječnost. Uz MASTER-TOUCH GBS Premium E-5770 3 u 1 tih dana više nema, sada je sve jednostavno.

Košarka, lijepo vrijeme, topli dani, roštilj – sve je spremno za ljeto koje dolazi. Sa WEBER roštiljem i mesom i mesnim proizvodima iz Perutnine Ptuj – PIPO Čakovec.

Termini i lokacije VR Poli petice u Hrvatskoj:

25.4.2019. Kaptol Centar, Zagreb 12.00 – 20.00
26.4.2019. SK Radnička 11.00 – 20.00
27.4.2019. CCO West 10.00 – 20.00
4.5.2019. CCO Split 10.00 – 20.00
5.5.2019. Mall of Split 10.00 – 20.00

Julio Frangen

Julio Frangen

Profesionalni fotograf i zaljubljenik u hranu i vino.

Arhiva

Sezonski, slasno i živopisno – novi jelovnik kultnog Le Bistroa Esplanade!

Salata od mladoga graška i mente s mousseom od jogurta, ikrom pastrve i hrskavom košaricom od piva i rižina brašna, kroket od maslina s marmeladom od rabarbare, salikornijom i aiolijem od maslinovog ulja, usoljena tuna s carpacciom od lubenice, hladnom juhom od...

Ljetni koktel PRI NAMI!

Potpuno autentično i romantično dvorište u samom srcu grada do kojega vas vode Stube Ivana Zakmardija, a poruka putem podsjeća da nazovete svoju mamu, jedno je od najurbanijih novijih mjesta s dušom u Zagrebu. Otvoren prošloga ljeta, bez velike buke, naslova, PR-ova i...

Fuliranje Summer Sunset – bezbrižnost ljeta u centru Zagreba!

Fuliranje Summer Sunset donosi osvježenje i morsku idilu u srce Zagreba! Bez pakiranja, traženja smještaja, putnih troškova i gužvi na cestama - svi koji se zateknu u Zagrebu od 22. do 28. srpnja praktički iz kreveta moći će skoknuti na plažu! Zahvaljujući Fuliranje...

Srijemski pjenušavi doručak po peti put u vinariji Papak!

U debelom hladu oraha vinarije Papak održan 5. Srijemski Pjenušavi doručak u vinogradu Radoš!   5. Srijemski pjenušavi doručak u vinogradu održan je u subotu 6.07.2024. u kušaonici Vina Papak Ilok, na položaju Radoš, u organizaciji Salona pjenušavih vina Zagreb i TZ...

Prvo dvodnevno izdanje Večeri vina i umjetnosti u Osijeku!

Dolaze nam večeri koje će obasjati Osijek poput zvijezda na vedrom nebu. U toplini proljetnog sutona, Turistička zajednica Osječko - baranjske županije vas uz partnere poziva na putovanje kroz čaroliju okusa, zvukova i vizija uz poruku - dobrodošli na Večer vina i...